Helsingin sairaaloissa varkauksia – poliisilta varoitus kävijöille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisille on tehty vajaan viikon kuluessa kaksi rikosilmoitusta Helsingin sairaaloissa tapahtuneista varkauksista. Ensimmäinen varkaus tapahtui 6. – 7. joulukuuta illan tai yön aikana Laakson sairaalassa ja toinen varkaus tapahtui sunnuntaina alkuillasta Syöpätautien klinikalla.

– Laakson sairaalasta anastettiin pääasiassa erilaisia työkaluja ja Syöpätautien klinikalta puolestaan useita puhelimia, kannettava tietokone, lääkkeitä ja mahdollisesti myös muuta omaisuutta. Poliisi selvittää parhaillaan liittyvätkö tapaukset toisiinsa, kertoo rikoskomisario Jouni Jokinen Helsingin poliisilaitokselta.

Rikoksesta epäillyt ovat tallentuneet valvontakameralle, mutta heidän henkilöllisyytensä ei vielä toistaiseksi ole poliisin tiedossa. Poliisi jatkaa tapausten tutkintaa. Poliisi kehottaa sekä sairaaloiden henkilökuntaa että potilaita ja heidän luonaan vierailevia tarkkaavaisuuteen. Akuuteissa tilanteissa tulee soittaa hätänumeroon. Muut vihjetiedot voi lähettää sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi.