Koditon joutui sairaalaan – neljä koiraa odotti kärsivällisesti ovella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirat tiedetään ihmisten uskollisiksi ystäviksi, ja siitä on taas saatu konkreettinen esimerkki. Tällä kertaa Brasiliasta, jossa paikallinen sairaanhoitaja julkaisi Facebookissa kuvasarjan koirista. Hänen mukaansa Cesar-niminen koditon joutui aamuyöllä sairaalahoitoon, jolloin hänen koiransa seurasivat mukana sairaalaan saakka.

Koirat eivät päässeet sisään Rio du Sulissa sijaitsevaan Hospital Regional Alto Valen sairaalaan, joten ne jäivät uskollisesti ja tottelevaisesti odottamaan isäntänsä paluuta sairaalan ovelle. Sairaanhoitaja Cris Mamprimin mukaan neljä koiraa ovat Cesarin ystäviä, joita koditon ruokkii ja hoitaa. Niinpä ne seurasivat isäntäänsä myös sairaalaan.

Koditon Cesar kertoi Mamprimille, että joskus on päiviä, jolloin hän itse ei saa tarpeeksi ruokaa syödäkseen, koska antaa ruokansa koiraystävilleen. Sairaanhoitaja ihasteli Facebookissa miten hyvin koirat oli kasvatettu, hoidettu ja ruokittu. Ulkoisesti ne eivät näyttäneet nälkiintyneiltä, kuten useimmat kodittomat koirat.