Kylie Jennerin asu ei jätä arvailun varaa – tyrmäävä kurvitar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että räppäri Travis Scott ottaa perheensä mukaan Yhdysvaltojen Astroworld-kiertueelleen. Hän haluaa varmistaa Kylie Jennerin ja Stormi-tyttären turvallisuuden kiertueella, joten mukana kulkee muhkea joukko turvamiehiä. Sosiaalisessa mediassa Kylie on ainakin turvassa.

Nyt Kylie on julkaissut itsestään Instagramissa rohkean kuvan, jossa hän poseeraa ihoanuolevassa tiukassa iltapuvussa, joka ei jätä hänen kurvikkaasta vartalostaan milliäkään arvailun varaan.

Travis Scottin tulevalla kiertueella suoritetaan perinpohjainen turvatarkistus jo tunteja ennen räppärin esiintymistä. Travis Scottin tiimin kerrotaan ylimääräisestä työstä huolimatta olevan hyvillään räppärin perheen mukanaolosta. Tähteä kuvaillaan huomattavasti tavanomaista hyväntuulisemmaksi perheensä ollessa läsnä.