Keinorusketus toi härskin kuvion naisen iholle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset ottavat syksyllä ja talvella keinorusketusta näyttääkseen tummemmalta kuin todellisuudessa ovat. Maailmalta raportoidaan kuitenkin usein tapauksista, joissa keinorusketus ei ole mennyt aivan suunniteltuun tapaan. Niin kävi myös Kaylou Lovattille.

Yleensä keinorusketuksessa menee pieleen väri, mutta Kaylou Lovattin poikaystävä Jay Frost kertoi brittilehti Mirrorille, että tyttöystävän jalkaan ilmestyi keinorusketuksessa hämmentävä lapsilta kielletty kuvio. Kayloun jalassa näkyi nimittäin selvästi vaaleammalla miehen sukuelimen muoto.

Poikaystävän mukaan tyttöystävän rusketuksen pilasi ”himokas aave”, mutta todellisuudessa syy taitaa olla aivan jossain muualla. Sukuelimen muoto pysyi jalassa neljän päivän ajan, kunnes se saatiin häivytettyä. Frost kertoi Mirror-lehdelle tarkistaneensa oman sukuelimensä värin nähtyään tyttöystävänsä jalkaan ilmestyneen kuvion. Kuvio ilmestyi mahdollisesti tyttöystävän käden takia.