Kolme vuotta nukkena elänyt: ”Elämäni on vapauttavaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaamoksen keskellä toivoisi elävänsä edes pienen hetken vaaleanpunaisten hattaroiden ja sateenkaaren hohtoisena säihkyvän maailman ympäröimänä. Todellisuutta voi paeta monilla eri tavoin tai luoda siitä kokonaan omanlaisensa. Näin teki kolme vuotta nukkena elävyt Fifi.

– Nukkena eläminen tekee minut erittäin onnelliseksi. Minulle se tarkoittaa sitä, että esiinnyn ja näytän nukelta, Fifi Doll -nimellä esiintyvä lontoolaisnainen kertoo Barcroft TV:lle.

Vaihtoehtotodellisuuden ympärilleen luonut nainen panostaa nukke-elämäänsä täysillä. Hän hankkii 99,9-prosenttisesti pelkästään pinkkejä vaatteita ja esineitä. Nuket ovat täyttäneet hänen elämänsä kokonaan, sillä nainen tekee niiden avulla myös taidetta. Jopa hänen ystävänsä ovat hurahtaneet nukkemaiseen elämäntyyliin, jossa kuljetaan jatkuvasti elämän aurinkoista puolta.