Koruvalmistajan luksusrakennuspalikat – hintalappu lähes 1 500 euroa!

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen Tiffany & Co. julkaisi viime vuonna keräilijöitä ja sijoittajia kiinnostavan hopeaesinemalliston, jossa on arkisilta esineiltä näyttäviä jalometallista valmistettuja koriste-esineitä. Tällöin ihmetystä herätti muun muassa hopeasta valmistettu säilykepurkki, jolla oli hintaa tuhat dollaria.

Nyt ihmiset kummastelevat Tiffany & Co. -yhtiön julkaisemia rakennuspalikoita. Koru- ja kultaseppäalan firman nettisivuilla myydään kymmenen kappaleen rakennuspalikkasarjaa, jonka osat on valmistettu hopeasta ja pähkinäpuusta. Setin arvo on 1.650 dollaria, eli 1.450 euroa.

Sivustolla on myynnissä myös muita arkisilta esineiltä näyttäviä luksustuotteita. Valikoimaan kuuluu hopeisia kenkälusikoita ja kiinalaisesta posliinista valmistettuja pahvimukin kopioita. Kallein esine on käsintehty hopealankakerä, jonka hintalappu on 9.000 dollaria, Insider uutisoi.