Poliisi pyytää havaintoja – kuka työnsi täytetyn patongin housuihin?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridassa työskenteleä Polkin poliisi on pyytänyt sosiaalisen median kautta apua patonkivarkaan kiinni saamiseksi. Varas oli tunkenut 30-senttisen sämpylän housujensa sisään ja ajanut tapahtumapaikalta pois polkupyörällä.

Polkin poliisi tiedottaa Facebookissa, että kaupungissa asuu sämpylävaras. Vaikka joidenkin mielestä täytetyn leivän varastaminen voi kuulostaa pikkurikokselta, on poliisien mukaan ollut kyse 30-senttisestä patongista. Se ei mahdu jokapojan housuihin.

Poliisi tiedustelee varkaan henkilöllisyyttä. Vitsikkäästi laaditussa avunpyynnössä mainitaan myös, että varas olisi saanut kokea karman tutaa, mikäli patonki olisi ollut kuuma. He myös muistuttavat, että ihmisten ei koskaan kannata ottaa vastaan ruokaa vierailta ihmisiltä, koska sen alkuperää tai säilytyspaikkaa ei voi tietää varmaksi. Tässä tapauksessa patonki on kulkenut housuissa.

https://www.facebook.com/polkcountysheriff/photos/a.475201096817/10156015483041818/?type=3&theater