Alaston nainen pakotti suuseksiin – istui miehen kasvojen päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Missourissa asuva 43-vuotias Amy Nicole Parrino on joutunut vankilaan seksuaalisen hyväksikäytön ja lähisuhdeväkivallan vuoksi. Hän oli jahdannut saman katon alla asuvaa miestä alasti ja istunut miehen kasvojen päälle pakottaen hänet suuseksiin.

Parrino oli istunut miehen kasvojen päälle sen jälkeen, kun oli ensin lyönyt miestä vyöllä, pronssilautasella ja kännykällä. Mies oli pyytänyt naista jättämään hänet rauhaan, koska Hän ei halunnut harjoittaa seksuaalista kanssakäymistä. Parrino raivostui entisestään. Nainen onnistui kaatamaan miehen maahan ja mies ei pystynyt hetkeen hengittämään naisen sukupuolielimien ollessa hänen hengitysaukkojensa päällä.

Poliisit pidättivät Parrinon asuntoon saapumisen jälkeen. Parrino ei innostunut pidätyksestä ja protestoi asiaa levittämällä ulostettaan vankilan puhelinkopin seinille. Hänen takuusummakseen asetettiin 25.000 dollaria ja kokonaan käteisellä maksettavaksi, The Smoking Gun uutisoi.