Mies kyllästyi virkamiehiin – kosti jättimäisellä keskisormella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Vermontissa on todistettu Westfordin kaupungissa asuvan miehen katkera kosto virkamiehiä kohtaan. Mies olisi halunnut rakentaa yritykselleen isomman hallin, mutta kaupunki kielsi suunnitelmat.

Ted Pelkey sai tarpeekseen ja päätti näpäyttää virkamiehiä. Yritystoiminnan Pelkeyn omassa rakennuksessa estäneet kaupungin virkamiehet joutuivat katsomaan suurikokoista keskisormea päätöksen teon jälkeen. Pelkey rakensi jättimäisen puupatsaan, joka näytti keskisormea ohi ajaneille ajoneuvoille. Hän valaisi korkealle pystytetyn patsaan näyttävästi, jotta viesti menisi perille myös pimeällä.

Virkamiehet eivät pystyneet poistamaan patsasta, koska kyseessä oli virallisesti henkilökohtainen taideteos. Pelkey satsasi patsaan rakentamiseen 4.000 dollaria. Teos kuvastaa hyvin miehen tuntemuksia siitä, onko hänen rakennuslupahakemustaan käsitelty reilusti, Burlington Free Press uutisoi.

https://web.facebook.com/giganticgesture/photos/a.190701455213183/190701441879851/?type=3&theater