Avril Lavigne alastomana levynsä kannessa – fanit ihmettelevät kuvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Avril Lavigne on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nainen on työstänyt uutta albumia julkaistavaksi. Taannoin neitokainen yhdistettiin romanttisessa mielessä teksasilaiseen miljardööri Phillip Sarofimiin, jonka kanssa hänen kerrottiin seurustelevan.

Nyt Avril on saanut valmiiksi levyllisen uutta kovasti odotettua musiikkiaan. Varsinainen yllätys oli kuitenkin uuden Head Above Water -levyn kansikuva, jossa Avril Lavigne näyttää poseeraavan täysin alastomana. Lavigne julkaisi kuvan levynsä kannesta sosiaalisessa mediassa. Fanit ovat kuitenkin kyseenalaistaneet nakuilun, sillä popkaunottaren vartalosta suurimman osan peittää akustinen kitara. Sen takana laulajattarella voi olla yllään vaikka kokonainen setti alusvaatteita.

Kanadalaissyntyinen Avril Lavigne on tehnyt viime aikoina uutta musiikkia. Samalla nainen on aloittanut mijardööri Fayez Sarofimin pojan, Phillip Sarofimin tapailemisen. Kaksikko tapasi yhteisten ystävien kautta illalliskutsuilla. He ovat myös kyläilleet aktiivisesti toistensa luona Los Angelesissa. Pari on kuitenkin pitänyt matalaa profiilia suhteessaan.