Temptation Islandin Janita Lukkarinen heruttelee rintavakoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista realitysarjoista suomalaisille tutuksi tullut Janita Lukkarinen paljasti taannoin sairastuneensa aggressiiviseen syöpään. Sittemmin hän kertoi kasvaimensa pienentyneen jo kolmannekseen alkuperäisestä.

Viime päivinä Janitan somekuvat ovat alkaneet olla taas yhtä näyttäviä kuin ne olivat ennen syöpähoitoja. Muodokas realitykaunotar nähdään nimittäin jälleen keikistelemässä kameralleen niukassa asussa, joka korostaa hänen uhkeita muotojaan. Kuvansa yhteydessä Janitalla oli hyviä uutisia, sillä päivityksen perusteella syöpä vaikuttaa olevan toistaiseksi selätetty.

– Vuosi alkaa hupenemaan loppua kohti, niin kuin se tekee joka kerta. Mutta tää vuosi oli mulle erityisen spesiaali. Sain kasvaa ihmisenä, luulla kuolevani, sairastaa syövän ja mikä tärkeintä tuoda syöpää sekä sitä omaa, myös muuttunutta, minä-kuvaa teidän tietoisuuteen. Mä toivon, että mä olen omalla olemuksellani antanut teille paljon työkaluja selvitä vaikeistakin paikoista, kun elämä välillä potkii päähän, Janita kirjoittaa.

View this post on Instagram

Tänään on syy hymyillä! 💋 ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Vuosi alkaa hupenemaan loppua kohti, niin kuin se tekee joka kerta. Mutta tää vuosi oli mulle erityisen spesiaali. Sain kasvaa ihmisenä, luulla kuolevani, sairastaa syövän ja mikä tärkeintä tuoda syöpää sekä sitä omaa, myös muuttunutta, minä-kuvaa teidän tietoisuuteen. Mä toivon, että mä olen omalla olemuksellani antanut teille paljon työkaluja selvitä vaikeistakin paikoista, kun elämä välillä potkii päähän. Master Key on ikuisesti just sulla sun oman elämän läpi, mitä ikinä tapahtuukin. Ikävä kyllä mulla ei aika riitä olemaan jokaiselle teille personal Master Key käyttöohje, mutta yritän antaa teille parhaat neuvot olemalla oma itseni, vaikka se on yritetty viedä multa niin syövän, parisuhteen kuin muun maailman toimesta. Yksi asia on silti ylitse muiden. Älä ikinä lakkaa uskomasta itseesi. Hyvää Itsenäisyyspäivää just sulle! ❤️ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Kiitos että saan olla Suomalainen, kiitos että saan sairastaa, sekä hoitoa Suomessa. Suosi kotimaista ja anna äänesi kuulua! #supportsuomi #supportyourlocal #suomisuomelle #itsenäisyyspäivä #Suomi

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

Sairaalassa edelleen syöpähoidoissa käyvä Janita avautui taannoin sosiaalisessa mediassa, kun hän antoi täyslaidallisen kritiikkiä laitapuolen kulkijoille. Häntä nimittäin ärsytti suunnattomasti, kun lääkäriin tuotavat ihmiset eivät osanneet arvostaa saamaansa huolenpitoa.

– Yksi tällänen ihmiskasti on juopot, voi luoja. Mun tekis mieli lyödä vasaralla polveen ja heittää ojaan ne ihmisjätteet jotka huutaa ja kiroo hoitohenkilökuntaa joka yrittää auttaa. Suomessa sekin olisi törkeä pahoinpitely ja heitteillejättö. Voiko ihminen enempää oksettaa kiittämättömyydellään ja itsekkyydellään, Janita raivoaa Instagramissa.

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.