Tillinhaistaja rysän päältä kiinni kauppakeskus Jumbossa – poliisit hälytettiin paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisin eteen tulee ajoittain hyvinkin erikoisia tilanteita, jollaisia ei ole tapahtunut miesmuistiin. Eilen Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti poikkeuksellisesta tapauksesta, jossa Vantaalla sijaitsevan kauppakeskus Jumbon elintarvikeliikkeessä otettiin kiinni tillinhaistelija.

– Keski-ikäinen vantaalaismies otti yrttiosastolla tilliruukun ja laittoi sen ostoskoriin. Hetken päästä mies otti tillin kärjestä osan ja laittoi sen taskuunsa. Tämän jälkeen mies laittoi tilliruukun takaisin hyllyyn. Mies otettiin kiinni kassalinjojen jälkeen, poliisi tiedotti tapauksesta.

Viranomaisten mukaan mies kertoi olleensa ostamassa tilliä muiden ostostensa lisäksi. Hän halusi haistaa tilliä varmistuakseen sen tuoreudesta, mutta tilli ei vaikuttanut hänen mielestään laadukkaalta. Siksi mies laittoi tilliruukun takaisin hyllyyn ja maksoi kassalla muut ostoksensa.

Poliisipartion saavuttua paikalle mies oli jo ehtinyt maksaa haistamansa 1,75 euron arvoisen tilliruukun. Häntä epäillään nyt lievästä vahingonteosta.