Tammikuu on täynnä hauskoja hetkiä – tässä vinkit ikimuistoiseen talveen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uuteen vuoteen siirtyminen voi tuntua jännittävältä, energiseltä ja kiinnostavalta. Elämää aloitellaan kertaalleen puhtaalta pöydältä, ja osa ihmisistä ottaa mukaan myös muutoksia arkeen. Jotta elo ei muuttuisi pelkäksi kuntosaliharjoitteluksi ja kaloreiden laskemiseksi, kannattaa suosia myös luovaa tekemistä.

Tärkeintä on olla terve ja onnellinen. Popsugar on nyt listannut mukavia vinkkejä tammikuun tekemiseksi, jotta kylmä talvikuukausi sujuisi leppoisammin kohti kevättä. Vietä hetkiä valokuvaamisen parissa. Asetttele tavaroita kuvauksellisesti tai kirmaa luontoon.

Tammikuussa on myös pakko olla yksi kokonainen päivä vällyjen välissä ilman, että vaihtaa edes päivävaatteita päälle. Samaan päivään voi sisällyttää elokuva- tai televisiosarjamaratonin. Tammikuu ei tarkoita kaikille tipatonta, joten yhtenä kylmänä iltana saa luvan kanssa herkutella juustolautasen ja maukkaan punaviinin ääressä.

Jokainen tarvitsee omaa aikaa. Vietä kokonainen päivä yksin ja lähde vaikka toiselle paikkakunnalle nauttimaan uuden kaupungin tuulista täysin omassa ylhäisessä yksinäisyydessä. Entä koska viimeksi soitit maratonipuhelun ystävällesi? Muuten puhelimen käyttöä kannattaa rajoittaa, sillä sosiaalisen median liiallinen käyttäminen voi vaikuttaa hyvinvointiin salakavalasti.

Aikaa kannattaa priorisoida. Lue kirjoja ja kuuntele lempimusiikkia. Yksi parhaimmista ajanviettotavoista on tanssiminen. Tanssi kuin kukaan ei näkisi sinua, vaikka joku näkisikin. Laita stereot täysille ja nauti elämästä.