Teinipoika askarteli itse laskuvarjon – syöksyi maahan ja kuoli

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Ukrainassa on kuvattu videolle traaginen onnettomuus, jossa 15-vuotias Bogdan Firsov on hypännyt 14-kerroksisen talon katolta kohti varmaa kuolemaa. Hänen kotikutoinen laskuvarjonsa ei auennutkaan suunnitelmien mukaan.

Ukrainalainen Bogdan Firsov yritti tehdä näyttävää temppua sosiaaliseen mediaan julkaistavaksi viime viikonloppuna. Hänen tarkoituksenaan oli hypätä laskuvarjollaan tornitalon katolta. Valitettavasti teinipoika syöksyi maahan, koska hänen kotitekoinen laskuvarjonsa ei auennutkaan.

Daily Mailin mukaan pudotus oli noin 43 metriä, kun toimivallakin laskuvarjolla hyppymatkaan vaaditaan vähintään 70 metriä. Epäonnistunut hyppy tapahtui Makiivkan kaupungissa. Pojan oma äiti oli kannustamassa ja seuraamassa jälkikasvuaan hyppy-yrityksessä.

Tapahtumia seurasi moni muukin silmäpari ilman, että kukaan olisi yrittänyt estää Firsovia. Sen sijaan kaikki kuvasivat kuolemansyöksyä kännyköillään.