Courtney Stodden julkaisi singlen – promokuva kuin miestenlehdestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden on keskittynyt oman imagonsa uudelleen rakentamiseen ja laulajan uran luomiseen. Nyt kehopositiivisuutta ylistävä neitokainen on julkaissut roiseja kuvia uuden musiikkinsa vuoksi.

Uhkeamuotoinen vaaleaverikkö tietää, että hänen muotojaan kelpaa esitellä. Daddy Issues -nimisen singlen musiikin suoratoistopalveluihin julkaissut Courtney Stodden on pukenut päälleen pikkuruisen alusasun, joka näyttää valmistettaneen muutamasta kengännauhasta ja kolmeen osaan revitystä nenäliinasta.

Kuva on siinä ja siinä, ettei se riko Instagramin rajoja. Hän imeskelee tutin muotoisia tikkareista korostaakseen eroottista, mutta kuitenkin musiikkiinsa liittyvää latausta. Myös elektronisen ja bassovoittoisen kappaleen musiikkivideon kuvaukset ovat ilmeisesti alkaneet.