Isabel Ljungdell rantahiekalla – bikinipeppu varastaa huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen mallikaunotar Isabel Ljungdell on noussut seuratuksi sosiaalisessa mediassa, koska hän julkaisee aktiivisesti itsestään näyttäviä ja seksikkäitä kuvia lomailemassa milloin missäkin päin maailmaa. Vuonna 2014 Miss Helsinki -tittelin voittanut Isabel Ljungdell ei jätä miehiä kylmäksi.

Nyt Isabel on julkaissut itsestään upean kuvan, jossa hän makoilee rantahiekalla valkoisissa bikineissä. Hän nautiskelee merinäkymistä kyljellään selkä ja bikinipeppu kameraan päin.

View this post on Instagram

🏝

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

View this post on Instagram

🌹

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

View this post on Instagram

Me after someone tells me I was right

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Isabel Ljungdell nähtiin taannoin missin tehtävien lisäksi myös musiikkivideon tähtenä, kun hän tähditti Probaker & Kalsin Explode-singlen musiikkivideota. Sen lisäksi Ljungdell on nähty Luokkakokous-elokuvassa ja hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.