Cannibal Corpsen kitaristi pidätetty – houraili avaruusolioista ja aiheutti vakavan tulipalon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen metalliyhtye Cannibal Corpsen kitaristi Pat O’Brien on noussut otsikoihin vähintäänkin sekavan käytöksensä vuoksi. Floridalainen muusikko oli houraillut avaruusolioiden hyökkäyksestä. Hän oli varustautunut maapallon puolustamiseen muun muassa liekinheittimillä.

Cannibal Corpsen riveissä vuodesta 1997 saakka kitaraa soittanut Pat O’Brien on aiheuttanut vaaratilanteen tunkeutumalla naapurinsa kotiin Floridan Northdalessa. Mies oli huutanut avaruusolioiden aiheuttaman maailmanlopun koittaneen ja tönäissyt talossa asuneen naisen kumoon. Sen jälkeen sekavasti käyttäytynyt kitaristi juoksi talon takapihalle.

Talon aidan takana aluksi piilotellut O’Brien ei totellut paikalle saapuneiden viranomaisten antautumiskäskyjä, vaan hyökkäsi poliiseja kohti veitsen kanssa. Viranomaiset käyttivät useaan otteeseen etälamautinta kitaristin taltuttamiseen. Samassa naapurissa sijaitsevan O’Brienin talon huomattiin olevan ilmiliekeissä.

Avoimesti aseita ihailevan ja keräilevän O’Brienin vuokra-asunnon sammutustyöt viivästyivät siellä olleiden aseiden, ammusten ja liekinheittimien takia. Sammutustöiden jälkeen kitaristin kodista takavarikoitiin 50 haulikkoa, joiden joukossa yksi laiton ja katkaistu versio, 10 puoliautomaattikivääriä, kuten muutama AK-47, kaksi Uzia ja 20 käsiasetta. Eniten huolta aiheuttivat kaksi tontilta löytynyttä liekinheitintä.

Lisäksi O’Brienin asunnosta löytyi tuhansia ammuksia, panosvöitä ja armeijatyylisiä metallikanistereita sekä kolme pääkalloa. Cannibal Corpsen kitaristi toimitettiin Hillsboroughin lääninvankilaan, josta mies vapautui maksettuaan 50.000 dollarin suuruisen takuusumman. Cannibal Corpsen on tarkoitus lähteä Slayerin lämmittelijäksi Pohjois-Amerikan jäähyväiskiertueelle ensi keväänä, Tampa Bay Times uutisoi.

Poliisi