Liikenneraivo lähti käsistä – nainen tuhosi auton tuusannuuskaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisilla ja miehillä voi joskus olla liikenteessä hieman tavallista kireämpi pinna, joka ei kestä juuri minkäänlaisia vastoinkäymisiä. Kun tuollaisessa tilanteessa toinen autoilija mokaa ja aiheuttaa kolarin, niin turhautuminen voi purkautua hyvinkin erikoisilla tavoilla. Esimerkiksi kuten nyt Meksikossa.

Silminnäkijä kuvasi nimittäin videolle miten autokolarin jälkeen toisena osapuolena ollut nainen ryhtyy hakkaamaan kolaroinutta Volswagen-henkilöautoa jonkinlaisella patukalla. Hän muun muassa rikkoo auton etuikkunan. Se ei kuitenkaan vielä riitä, sillä lopulta nainen hyppää omaan autoonsa ja ryhtyy törmäilemään kolariautoon kerta toisensa jälkeen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.