Mies haisteli liikaa likaisia sukkia – joutui sairaalahoitoon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinalainen mies on joutunut sairaalahoitoon haisteltuaan liikaa likaisia sukkiaan. Hän sai sukkien haistelemisesta keuhko-ongelmia ja kovan yskän. Röntgenkuvat paljastivat oireiden erikoisen syyn.

Peng-nimisen perheenisän keuhkoista löytyi harvinainen sienisairaus. Zhangzhoussa asuvan 37-vuotiaan miehen erikoinen sukkien haistelutyyli oli aiheuttanut oireet. Mies oli säännöllisesti nuuhkinut likaisia ja käytettyjä sukkiaan, joista oli kulkeutunut pieniä sieni-itiöitä hänen keuhkoihinsa.

Tapa oli lopulta johtanut keuhkosairauden muodostumiseen. On normaalia haistaa toisinaan pikaisesti eri vaatekappaleita, mutta IFL Science kertoo miehen jääneen suorastaan koukkuun likaisten sukkiensa haistelemiseen. Hän oli vetänyt sukistaan pitkiä ja nautinnollisia henkosia. Kiinalainen tulee toipumaan sieni-infektiosta.