Kourtney Kardashian riisui somevideolla – jo miljoonia katsojia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen vanhin sisko, 39-vuotias muotisuunnittelija Kourtney Kardashian, tapaili taannoin 20-vuotiasta Luka Sabbatia, mutta suhde päättyi lyhyeen. Sittemmin Kourtney on nähty sosiaalisessa mediassa rohkeammissa kuvissa kuin miesmuistiin, sillä hänet nähtiin äskettäin myös täysin alastomana.

Nyt Kourtney nähdään päätähtenä GQ-lehden ja Conde Nastin yhteisessä videossa, jossa kaunis brunette riisuu vaatteensa, poseeraa alusvaatteisillaan ja pulahtaa lopulta design-talon uima-altaaseen uimaan. Videosta tuli heti nettihitti, sillä se on katsottu jo lähes kolme miljoonaa kertaa.

Taannoin Kourtney kertoi aikovansa keskittyä miesten sijaan lastensa hyvinvointiin sekä uransa kehittämiseen. Ilmeisesti tämä kuva liittyy siis uran kehittämiseen. Kourtneyn ja Scott Disickin lapset ovat kahdeksanvuotias Mason, viisivuotias Penelope ja kolmevuotias Reign.