Robin pääsi armeijasta – tältä näyttää nyt: ”Teinivuodet on takana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara Skaba -laulukilpailussa aikoinaan mukana ollut ja sittemmin koko kansan suosikkitähdeksi noussut Robin Packalén on päässyt armeijasta. Juhlapäivän kunniaksi poptähti julkaisi sosiaalisessa mediassa komean kuvan itsestään armeijan asussa. Lisäksi merivoimat julkaisi kuvan Robinista.

– Jaaha! Teinivuodet on takana. Niihin on mahtunu niin paljon kaikkee mitä en olis voinu ikinä edes uskoa saavani aikaan. Nyt näin parikymppisenä olo on edelleen että kaikki on vasta edessä, Robin kirjoitti kuvansa yhteydessä.

– Kiitos teille kaikille joiden kaa oon saanu viettää mun teinivuoteni. I don’t believe in age I believe in energy! Nyt pitää taas mennä! Viestimiehen hommat kutsuu!! See ya!

Kuva: Merivoimat

Merivoimien päivityksen mukaan Robin palkittiin Urlus-säätiön toimesta esimerkillisesti suoriutuneena varusmiehenä rannikkoprikaatin kotiutuskahveilla.