Tillinhaistelu sai K-kauppiaan toimimaan: ”Saa nuuskia puhtaalla omallatunnolla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten miesasiakas oli haistellut Jumbon kauppakeskuksessa tilliä varmistukseen sen tuoreudesta. Kun mies ei ostanutkaan tilliä, otettiin hänet kiinni ja paikalle soitettiin poliisit. Lopulta mies maksoi hieman alle kahden euron tillin jo ennen poliisin saapumista.

Tämä tilligateksi sosiaalisessa mediassa nimetty tapaus toi nopeasti innoitusta moniin meemikuviin, joissa muun muassa poliisin karhuryhmä osoittelee aseella ja määrää laskemaan tillin maahan. Oman hauskan lisänsä tapaukseen toi K-Supermarket Kotikenttä, jonka kauppias päätti ottaa kohusta kaiken hyödyn irti. Hän nimittäin asetteli tillien yhteyteen erillisen ”haistelutillin”, jota asiakkaat saavat haistella vapaasti.