Uskomaton hipsteritrendi! Nilkkoihin oma kaulahuivi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuiset ovat seuranneet huolestuneina jo muutaman vuoden ajan nuorison tyyliä, jossa nilkat loistavat paljaana jopa paukkupakkasilla. Lämpimistä maista Suomeen rantautunut muoti ei yksinkertaisesti sovi Pohjolan säähän.

Nyt asiaan on keksitty ratkaisu: Nilkkahuivit! Koska tavalliset villasukat ovat ilmeisesti liian tylsä ratkaisu nilkkojen peittämiseen, on milanolainen Lercio-lehti väläyttänyt idean pienikokoisten kaulahuivien asettelusta nilkkojen ympärille.

Nilkkoihin on aseteltu huiveja aiemmin muun muassa koristeiden tavoin. Tällöin on kuitenkin suosittu kevyempiä jenkkihuiveja tai silkistä valmistettuja kankaanpaloja. Villanilkkahuiveja ehtii neulomaan vielä mainiosti vaikkapa pukinkonttiin lahjaksi.

View this post on Instagram

#anklescarves lol ingenious

A post shared by WildNMild (@ol_lilawfulthanglike_me) on