Ohjaaja vakuuttaa: Uutta Paluu tulevaisuuteen -elokuvaa ei tule!

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvateattereiden ohjelmistoa tutkaillessa voi tuntua siltä kuin kaikki uudet Hollywood-elokuvat olisivat jatko-osia tai vanhojen klassikoiden uusintaversioita. Yksi suosittu elokuvasarja ei kuitenkaan tule saamaan jatkoa.

Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis torppasi huhut uusintaversiosta tai jatko-osasta Marwen-elokuvan lehdistötilaisuudessa. Alkuperäinen elokuvasarja on nimittäin tarpeeksi hyvä sellaisenaan.

– Kukaan ei haluaisi sitä. Se olisi pettymys, Zemeckis kuvaili Metro-lehden mukaan.

– Ne ovat upeita elokuvia ja rakastan niiden tähtiä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että Paluu tulevaisuuteen tulisi jättää rauhaan, ohjaaja jatkoi.

Ajatus uusista Paluu tulevaisuuteen -elokuvista jakaa fanien mielipiteitä. Vaikka monet ovat ajatuksia vastaan, haluaisi taannoisen kyselyn mukaan jopa 71% vastaajista uuden version 80-luvun scifiklassikosta.