Ruotsalainen Instagram-tähti paljastui – vaihtoi tavaroita ja taustoja kuvakäsittelyllä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalainen Johanna Olsson on yksi menestyneimmistä Instagram-vaikuttajista. Nainen matkustelee ympäri maailmaa napsimassa otoksia, joissa poseeraa yleensä pelkästään hän itse. Nyt naisen Pariisin matkan kuvat naurattavat netissä.

Johanna Olsson on nimittäin photoshopannut kuviaan hieman liian rankalla kädellä. Hän näyttää kuvissa leijuvan kadulla sekä vaihtaneen kahden eri kuvan taustat taakseen. Olsson on puolustellut, että kaikki feikkaavat netissä ja muokkaavat kuviaan filttereiden tai lisätehosteiden avulla. Ruotsissa on jopa epäilty, että osa Olssonin matkoista on tekaistuja.

Mirrorin mukaan 28-vuotias Olsson matkusti kertomansa mukaan Pariisiin sponsorin tarjoamana mainostamaan vaatteita kuvissaan. Ihmiset ovat kuitenkin epäilleet, että ainoastaan kuvien taustat on aidosti otettu rakkauden pääkaupungissa. Nainen on myöntänyt vaihdelleensa kuvien taustoja ”parempiin versioihin”, mutta käyneen oikeasti myös Pariisissa.

View this post on Instagram

Friday feels 🇫🇷

A post shared by Johanna Emma Olsson (@johannaeolsson) on