Travis Scott aikoo kosia Kylie Jenneriä pian – aikoo tehdä siitä spektaakkelin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman menestyneimpien julkkisten joukkoon listattu kosmetiikka-alan yrittäjä ja realityjulkkis Kylie Jenner on pitänyt matalaa profiilia suhteestaan räppäri Travis Scottiin. Heillä on yksivuotias Stormi-tytär. Nyt räppäri paljastaa, että suunnittelee Kylien kosimista.

Räppäri Travis Scott on kertonut Rolling Stonesin haastattelussa, että hän on superylpeä tyttärensä äidistä ja tyttöystävästään Kylie Jenneristä. Mies rakastaa naisessa erityisesti hänen luonnettaan, joka on kuuluisuudesta ja menestymisestä huolimatta aito, tavallinen ja maanläheinen. Hän suunnittelee Kyliestä vaimoaan.

– Olimme kaksi toistensa kanssa pelehtinyttä nuorta. Joskus ensimmäisen viikon aikoihin en voinut tietää, että oliko kyseessä pelkkä satunnainen seuralainen. Toisella viikolla tajusin, että oli upeaa yhä jutella hänen kanssaan ja hän vastasi minulle kuten minä hänelle. Emme pitäneet kiirettä. Sitten se eteni pisteeseen, että hänestä tulee kumppanini. Hän on se oikea. Aiomme mennä pian naimisiin, mutta minun tulee ensin keksiä sopivan näyttävä kosinta, Travis Scott paljastaa.

View this post on Instagram

🎉💕

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on