Khloe Kardashianin räväkkä muodonmuutos – hiukset platinablondista pinkiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkisten sisarparvi, eli Kardashianit, kokeilevat rohkeasti uudenlaisia tyylejä. Etenkin Kylie ja Kim Kardashian ovat tunnetusti naisia, jotka räväyttävät mielellään erilaisten hiustyylien avulla. Nyt Khloe on yllättänyt uudella vaaleanpunaisella hiusvärillään.

Khloe Kardashian on sävyttänyt platinablondit suortuvansa pinkillä. Naisella on jo pitkään ollut Instagramissa ainoastaan vaaleanpunasävytteisiä kuvia, ja hiusväri luo tavallaan jatkumoa trendiin. Vaikka hattarasävyn hiukset ovat jo poistuneet muodin kärjestä, on Khloen uusi ulkonäkö herkullinen.

Vaaleanpunainen meikki ja tumman roosan väriset huulet korostavat hiusten kaunista väriä. Khloe on lähes tunnistamaton muutaman vuoden takaiseen verrattuna. Tuore äiti on myös lisännyt kuviinsa inspiroivia ja kannustavia tekstejä.

View this post on Instagram

You’ll never get the same moment twice. Appreciate this moment

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on