Kim Kardashianin rinnat pääosassa – rajasi päänkin pois kuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin seurapiirijulkkiksiin lukeutuva Kim Kardashian kertoi äskettäin, ettei vaivaudu pesemään meikkejään pois joka ilta, vaan nukkuu usein täydet meikit kasvoillaan. Kim paljasti Busy Philippsin haastattelussa, että käyttää samoja meikkejä kahden päivän ajan.

View this post on Instagram

It’s all in the details ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Äskettäin Kim julkaisi verkossa valokuvan itsestään poseeraamassa kotinsa vaatehuoneessa pelkät bikinit yllään. Selfiekuvansa yhteydessä Kim paljasti, ettei ole tyytyväinen pelistä näkemäänsä, sillä hänen mukaansa kurvikas vartalo tarvitsee taas kerran suihkurusketusta. Tuoreimmassa kuvassa hän kuitenkin poseeraa niukassa iltapuvussa siten, että hänen päänsä on rajattu pois kuvasta.