Mies halusi tatuoida Angelina Jolien käteensä – tulos kuin pikkulapsen raaapustus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointeja korjaillaan nykyisin todella paljon, kun ihmiset haluavat peittää vanhan ja törkyisen kuvan tuoreemmalla versiolla. Toisinaan takavuosien tatuointitekeleet saavat nauramaan vedet silmissä. Nyt esittelemme Tomb Raider -tatuoinnin, joka vetää sanattomaksi.

Brasilialaiseen tatuointiliikkeeseen oli kävellyt mies. Hän oli pyytänyt peitekuvaa käsivarressaan olleen Lara Croft -tatuoinnin päälle. Ai miksi? No, video kertonee olennaisimman.

On olemassa tatuointitaiteilijoita ja sitten niitä rautaisia ammattilaisia, joiden luomat mustekuvat edustavat ihotaidetta parhaimmillaan. Toivottavasti videon kuvannut tautoitsija on saanut Tomb Raider -aiheisesta kuvasta piirun verran paremman peitekuvan avulla.