Nyt tuli joulu! Kohutuilta bikinimalleilta kuvaterveiset Staran lukijoille – riisuivat tonttuasut rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Jessica Edström valittiin vuonna 2013 äänivyöryllä GTI-tytöksi ja lisäksi hän sijoittui toiseksi Seiskan tähtityttö -kilpailussa. Viime vuosina Jessica on poseerannut viihdelehtien sivuilla bikinimallien supertähti Claudia Romanin kanssa.

Kuva: Ulora Photography
Kuva: Ulora Photography

Nyt Claudia ja Jessica ovat lähettäneet suoraan Staran lukijoille jouluterveisensä Miami Beachin rantahiekalta, jossa he riisuivat tonttulakkinsa ja -asunsa poseeratakseen yläosattomissa. Kuvat ikuisti Ulora Photography.

Jessica Edström on työskennellyt baarimikkona ja hän kirjoittaa omaa suomenruotsalaisen blondin blogiaan verkossa. Näyttävä kaunotar on työskennellyt lisäksi sirkusammattilaisena Australiassa. Kaunotar suurensi muutama vuosi sitten kuppikokoaan A-kupista DD-kuppiin.

Kuva: Ulora Photography
Kuva: Ulora Photography