Lohikäärme-joulukoristeista raju riita naapurin kanssa – nämä olivat liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulua voi juhlistaa monenlaisilla tavoilla. Perinteisten Joulupukki- ja enkelihahmojen sijaan kodin voi koristella vaikkapa lohikäärmeillä, kuten eräs yhdysvaltalainen nainen teki.

Louisianan osavaltiossa asuva Diana Rowland pystyttää pihalleen vuosittain lohikäärmepatsaita. Ne eivät olleet kuitenkaan häntä nimettömän kirjeen muodossa lähestyneiden naapureiden mieleen. Naapuri kutsui koristeita sopimattomiksi joulun alla.

– Ne saavat naapurit ihmettelemään, oletko mukana demonisen kultin toiminnassa, kirjeessä luki.

Rowland vastasi kirjeeseen hankkimalla lisää lohikäärmepatsaita, lisäämällä niiden päihin sädekehät ja kutsumalla niitä enkeleiksi. Vaikka koristeet eivät ole kaikkien naapureiden mieleen, saivat niitä esittelevät kuvat runsain määrin kiitosta Twitterissä ja Facebookissa.