Naisräppäri Cardi B:n musiikkivideo kuin strippibaarista – katso rohkea maistiainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu vuosi sitten avioituneet ja vastikään yhteisen lapsen saaneet räppärit Cardi B ja Offset erosivat taannoin. Syyksi paljastui Offsetin suunnitelma ryhmäseksistä kahden muun naisen kanssa. Ne olivat luonnollisesti maailman naisartistien kärkikaartiin lukeutuvalle Cardille liikaa.

View this post on Instagram

MONEY VIDEO COMES OUT AT 2pm est

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Eron jälkeen räppäri Offset julkaisi videon, jolla hän aneli ex-vaimoaan ja Kulture-tyttärensä äitiä palaamaan luokseen. Cardi B kertoi kipinän sammuneen ja heidän olevan jatkossa vain ystäviä ja toistensa luottohenkilöitä. Parisuhteelle hän ei anna enää tulevaisuutta.

Nyt Cardi B on julkaissut somessa upeita kuvia, joista on maistiaisia hänen Money-kappaleensa uudelta musiikkivideoltaan. Ainakin näiden otosten perusteella luvassa on seksiä tihkuvaa materiaalia.

View this post on Instagram

🎩🤟🏽👌🏽

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on