Paidatonta Putinia esittelevästä kalenterista myyntihitti Japanissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän presidentti Vladimir Putin on iso asia Japanissa. Näin voisi ainakin päätellä valtiopäämiestä esittelevän seinäkalenterin suosion perusteella. Paidattoman Vladimir Putinin tähdittämä kalenteri on noussut valtavaksi myyntihitiksi Japanissa.

Sitä on Independent-lehden mukaan myyty enemmän kuin esimerkiksi paikallisten tähtien kalentereita.

Suosion on spekuloitu johtuvan muun muassa nuorista Putin-faneiksi tunnustautuneista naisista. Toiset taas uskovat japanilaisten ostavan kalenteria puhtaasti sen huumoriarvon vuoksi.

Kalenterin sivuilla Vladimir Putin nähdään muun muassa avantouimassa, leikkimässä koirien kanssa lumihangessa ja pelaamassa jääkiekkoa. Suosittu japanilaisliike Loft on myynyt Putin-kalentereita jo kolmen vuoden ajan.