Donald Trump pikkupojalle: ”Uskotko vielä Joulupukkiin? Harva ikäisistäsi enää uskoo”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ei ole tunnettu älykkyydestään, viisaista kommenteistaan tai tilannetajustaan. Tästä saatiin taas tänään malliesimerkki, kun presidentti keskusteli pikkupojan kanssa puhelimitse joulusta. Langan toisessa päässä oli seitsemänvuotias pikkupoika.

Presidentin perinteisestä NORADin kanssa järjestetystä jouluaaton puhelintilaisuudesta julkaistulla nettivideolla Trump esittää puhelimessa Coleman-pojalle kysymyksen, joka on suututtanut miljoonat ihmiset ympäri maailmaa.

– Hei, onko puhelimessa Coleman? Hyvää joulua! Kuinka voit? Kuinka vanha olet? Meneekö koulussa hyvin? Uskotko vielä Joulupukkiin? Harva seitsemävuotias enää uskoo, eikö niin?, Donald Trump keskusteli pojan kanssa.

Tilaisuuden tarkoitus on, että lapset voivat soittaa Joulupukin sijaintia seuraavaan NORAD-tiedustelulaitokseen kysyäkseen missä Joulupukki kulloinkin matkaa. Näin ollen jokaisen soittavan lapsen voidaan lähtökohtaisesti olettaa uskovan vielä Joulupukkiin. Sitä presidentti ei näyttänyt kuitenkaan ymmärtävän.