Naisen muutoskuvat inspiroivat – teki yhden asian ennen ruokailua

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Jess Dukes päätti voida paremmin vuonna 2012. Nyt kuusi vuotta ja kaksi lasta myöhemmin hän on saavuttanut olotilan, johon hän on äärimmäisen tyytyväinen. Keho ja mieli ovat tasapainossa.

Jess Dukes lihoi 35 kiloa salakavalasti yliopistosta valmistumisen jälkeen, kun liikunnan tilalle tuli istumatyö ja illanistujaiset. Hän huomasi suhtautuneensa ruokaan väärin. Suuri tahtotila käynnisti muutoksen pyörän, jossa hänen pääasiallinen tavoitteensa oli saavuttaa parempi terveys. Hän halusi voida hyvin ja olla onnellinen.

Jess Dukes aloitti erilaisten ruokadieettien noudattamisen ja ryhtyi liikkumaan enemmän. Puhdas ravinto on kaiken a ja o, mikäli haluaa kehoon rehellistä hyvinvointia. Hän on saavuttanut kuuden vuoden aikana enemmän energiaa elämäänsä ja samalla naisen vartalo on muutunut enemmän häntä itseään miellyttäväksi. Yksi keino piilee motivoinnissa.

– Kirjoitin itselleni pieniä motivaatiolappuja, joissa oli eritelty syitä terveellisen ruoan syömiseen tai kuntosalille lähtemiseen. Luin lappuja kun tunsin motivaation olevan hukassa esimerkiksi ennen ateriaa, Jess Dukes paljastaa Popsugar-lehdelle.

Hänen syyt ovat sellaisia, joihin moni voi samaistua. Jess haluaa näyttää esimerkkiä lapsilleen terveellisistä elintavoista ja tuntea voivansa hyvin. Hän haluaa mahtua hääpukuunsa. Hän haluaa saavuttaa unelmaminänsä.

https://www.instagram.com/p/Brfz30ShMJU/

https://www.instagram.com/p/BrOZB9WBQOu/

https://www.instagram.com/p/BqxVlVSBEdA/

https://www.instagram.com/p/BqqvfQchsNv/

https://www.instagram.com/p/BqYZ_Gmhyp5/

https://www.instagram.com/p/BqPg67ZBD5U/

https://www.instagram.com/p/Brfz30ShMJU/