Naisen muutoskuvat inspiroivat – teki yhden asian ennen ruokailua

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Jess Dukes päätti voida paremmin vuonna 2012. Nyt kuusi vuotta ja kaksi lasta myöhemmin hän on saavuttanut olotilan, johon hän on äärimmäisen tyytyväinen. Keho ja mieli ovat tasapainossa.

Jess Dukes lihoi 35 kiloa salakavalasti yliopistosta valmistumisen jälkeen, kun liikunnan tilalle tuli istumatyö ja illanistujaiset. Hän huomasi suhtautuneensa ruokaan väärin. Suuri tahtotila käynnisti muutoksen pyörän, jossa hänen pääasiallinen tavoitteensa oli saavuttaa parempi terveys. Hän halusi voida hyvin ja olla onnellinen.

Jess Dukes aloitti erilaisten ruokadieettien noudattamisen ja ryhtyi liikkumaan enemmän. Puhdas ravinto on kaiken a ja o, mikäli haluaa kehoon rehellistä hyvinvointia. Hän on saavuttanut kuuden vuoden aikana enemmän energiaa elämäänsä ja samalla naisen vartalo on muutunut enemmän häntä itseään miellyttäväksi. Yksi keino piilee motivoinnissa.

– Kirjoitin itselleni pieniä motivaatiolappuja, joissa oli eritelty syitä terveellisen ruoan syömiseen tai kuntosalille lähtemiseen. Luin lappuja kun tunsin motivaation olevan hukassa esimerkiksi ennen ateriaa, Jess Dukes paljastaa Popsugar-lehdelle.

Hänen syyt ovat sellaisia, joihin moni voi samaistua. Jess haluaa näyttää esimerkkiä lapsilleen terveellisistä elintavoista ja tuntea voivansa hyvin. Hän haluaa mahtua hääpukuunsa. Hän haluaa saavuttaa unelmaminänsä.

View this post on Instagram

✨ASPIRING FITNESS INFLUENCERS WANTED ✨ _____ Comment below your email (without the .com) I am looking for 10 PASSIONATE and MOTIVATED women who want to get involved in the online fitness industry, and get PAID to get fit and share it on social media. No need to be an expert and no prior experience is needed 🙅🏼‍♀️ as we provide full training and 1:1 mentorship. BUT you do need to be focused, self motivated and a go getter! You can earn a living or use it as your side gig while earning trips and building your empire from your kitchen table! _____ If that's you! 💌 Fill out my Sneak Peek into Coaching link in my bio OR comment below with your email (without the .com) and I’ll send you the info! 💕 . . #postpartumbody #postpartumbelly #seattlefitness #pnwgirl #fitmomsofig #fitnessjunky #fitgirlsofig #mommyblogger #fitnessaddict #beforeandafterweightloss #fitspo #entrepreneurlife #momandbaby #blessedlife #longbob #blondehairdontcare #shorthairdontcare #postpartumfitness #transformationtuesday #pnwmom #transformationpic #progresspic #motherhoodthroughinstagram #pnwlife

A post shared by J E S S D U K E S (@mrsdukesfitspo) on

View this post on Instagram

If there is one piece of advice I can give you, it is this: when there is something you really want, fight for it. Don't give up, no matter how hopeless it seems. And when you have lose hope, remind yourself this…10 years from now, you are going to wish you gave it just one more shot because the best things in life, they don't come free. . . #dontgiveup #nevergiveup #dontquit #dontquitgetfit #noexcuses #futureself #beforeandafter #beforeandafterweightloss #weightlosstransformation #weightlosstransformations #fitspo #75pounds #onederland #momlife #mommyblogger #mommybloggers #investinyourself #youareworthit #selfcare #wfhm #corporatemom #coffeeholic #shorthair #longbob #blondehair #blondehairdontcare #mealprep

A post shared by J E S S D U K E S (@mrsdukesfitspo) on