Shakira viettää joulunsa Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialainen poptähti Shakira lomailee parhaillaan perheineen Suomessa. Brittilehti Daily Mailin mukaan latinotähti ja hänen miehensä Gerard Piqeue lensivät sunnuntaina Espanjan Barcelonasta Suomeen, mutta tarkempia tietoja tai kuvia Suomesta lehdellä ei vielä ollut.

Shakiran ja miehensä kanssa Suomeen matkasivat myös Piqeuen kaksi poikaa ja poikien isovanhemmat. Perheen tarkoituksena oli tavata Joulupukki. Shakira joutui viime viikolla kohun keskiöön, koska häntä syytetään Espanjassa massiivisesta veronkierrosta, koska hän siirsi kirjansa Bahamalle verosyistä.

Viime kesänä Shakira joutui yllättävän kohun keskiöön, kun hänen verkkosivuillaan kaupattuun oheistuotteeseen oli päätynyt natsisymboli. El Dorado -maailmankiertueella kaupatun korun kuvio muistutti nimittäin Musta aurinko -symbolia, joka on yhdistetty natsiokkultismiin ja äärioikeistoon. Koru vedettiin nopeasti myynnistä.