Joulupukki kaahasi peltipoliiseihin ympäri Suomea – poliisi julkaisi kuvakoosteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluaattona ja joulupäivänä Joulupukki on tunnetusti maailman kiireisin mies, sillä hän ehtii kahdessa päivässä jakaa lahjat miljardeille lapsille ympäri maailmaa. Ei siis ole ihme, että Joulupukki kiitää vauhdilla myös maanteillä. Ylinopeudella autoiluun hänelläkään ei kuitenkaan ole lupaa.

Ilmassa Joulupukki saa kiitää haluamallaan nopeudella, mutta maanteillä peltipoliisit ikuistavat helposti todisteet ylinopeudesta. Nyt poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein on julkaissut koosteen peltipoliisin kuvaamista Joulupukin kaahailuista.

– Joulupukki todistettavasti ahkeroinut aattona usealla moottorireellä ympäri Suomen, jotta lapset saivat lahjansa. Lähetämme Korvatunturille näistä yhden rakentavan palautteen, jossa muistutamme #liikenneturvallisuus #työturvallisuus. Ei sakoille – kyllä liikenneturvallisuudelle, Pasterstein kommentoi Twitterissä.