Nenätön koira etsii kotia – somessa ihastuttiin söpöläiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kodittomien koirien adoptointi on hyvä tapa ottaa perheeseen koira, kunhan uuden lemmikin käsittelyyn riittää perheessä osaamista. Nyt Yhdysvaltojen Floridassa toimiva koirakoti Poodle and Pooch Rescue on esitellyt hellyttävän uuden asiakkaansa, jolle etsitään nyt parhaillaan rakastavaa uutta kotia.

Sniffles-nimen saanut koira on noussut nopeasti nettitähdeksi erikoisen ulkonäkönsä vuoksi, sillä koiralla ei ole lainkaan kirsua, eli nenää. Koira oli löydettäessä sairastunut koukkumatoihin ja piiskamatoihin, koka sitä oli pidetty likaisessa ympäristössä pitkiä aikoja. Lisäksi sillä on vakavia ongelmia hampaidensa kanssa.

Nyt uroskoira on kuitenkin saamassa asiantuntevaa hoitoa ongelmiinsa ja se on valmis adoptointiin muutaman viikon kuluttua. Nyt koira on jo aiheuttanut kovasti huomiota, ja sen adoptointia voi hakea koirakodin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.