Huumeparoni Pablo Escobar aiheutti virtahepo-ongelman

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kolumbialainen edesmennyt huumeparoni Pablo Escobar on varmasti maailman tunnetuin huumepomo. Aikakaudellaan miestä sanottiin jopa maailman rikkaimmaksi, ja hän tienasi koko jättiomaisuutensa viemällä kolumbialaista kokaiinia muun muassa Yhdysvaltoihin. Rahoilleen Pablo keksi monenlaista käyttöä.

Herra muun muassa halusi rakentaa itselleen oman yksityiseläintarhan. Tätä varten hän lennätti Kolumbiaan erilaisia eksoottisia safarin eläimiä Afrikasta. Vox kertoo videollaan, kuinka tässä eläinlaumassa oli myös neljä virtahepoa. Pablo ei välttämättä osannut aavistaakaan, mitä tästä maahantuonnista oikein aiheutuisi, sillä nyt nämä eläimet ovat lisääntyneet maassa, joka ei ole heidän luonnollista elinympäristöään.