CNN listasi maailman upeimmat kohteet – Suomesta listalla upea valinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin uutispalveluihin lukeutuva yhdysvaltalainen CNN on listannut jälleen upeimpia kohteita ympäri maailmaa. Vuodesta 2012 saakka ylläpidetylle listalle on nyt päätynyt myös Suomesta mielenkiintoinen ja jopa hieman yllättävä matkailukohde.

Grand Canyonin, tulivuorten ja vuonojen kanssa samalle listalle on noussut sijalle 44. suomalainen Punkaharjun luonnonsuojelualue, joka on ollut kansainvälisesti tunnettu matkailukohde jo yli kahdensadan vuoden ajan.

CNN-verkkosivuston mukaan jääkaudella muodostunut harju on ollut suomalaisille tärkeä kauppareitti jo vuosituhannen ajan. Esittelyn mukaan alueella on helppo huomata mistä sadut ovat saaneet alkunsa. Suomen luonto tarjoaakin alueella parastaan. Punkaharju valittiin Suomessa vuoden 2017 retkikohteeksi.