Autovaras lukitsi itsensä autoon – joutui soittamaan poliisit apuun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Norjalainen autovaras on joutunut kääntymään viranomaisten puoleen rikoksen suoritettuaan. Syynä oli varastetun ajoneuvon liian vaikeaselkoiseksi osoittautunut lukitusjärjestelmä.

17-vuotias nuorukainen varasti auton Trondheimissa sijaitsevasta autokaupasta. Yllätyksekseen hän ei päässyt ulos varastamastaan autosta. Lopulta paikalliset poliisit saivat hätääntyneeltä kuulostaneen soiton pulaan joutuneelta teiniltä.

UPI-uutissivuston mukaan tekijä oli poliisin vanha tuttu. Paikallinen viranomainen Ebbe Kimo kertookin varkaan suhtautuneen poliisien apuun pyytämiseen kuin avun pyyntöön vanhalta ystävältä. Teiniä kuulusteltiin poliisilaitoksella, minkä jälkeen hänet vapautettiin viettämään joulua perheensä kanssa.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.