Emily yläosattomissa somekuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Nyt Emily nähdään Instagramissa julkaisemassaan valokuvassa poseeraamassa rohkeasti yläosattomissa. Hänellä on vaatteiden sijaan vain kädet rintojensa peittona. Jouluna Emily julkaisi myös päivityksen Tinderistä, jonka kanssa hän tekee jatkossa mahdollisesti yhteistyötä.

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.