DJ Madds bikineissä – saa miesten päät sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Viime aikoina Madds on julkaissut itsestään verkossa ahkerasti rohkeita valokuvia.

Täysin alastomanakin somessa poseerannut nuori kaunotar nähdään nyt keikistelemässä kameran edessä melko pienissä bikineissä, jotka eivät jätä juuri arvailun varaa hänen upeasta vartalostaan. Malliura olisi taattu, jos Madds joskus jättää DJ-ammattinsa.

View this post on Instagram

Hangry 🍣

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.