Brittipub antoi vegaaneille porttikiellon – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vegaanien kustannuksella vitsaileminen ei ole vieläkään kadonnut luonnonvara, sillä he ovat yhä vitsien vakiosisältöä. Nyt Britannian East Sussexin Leweisissä sijaitseva The Dorset Pub on päättänyt mennä vitsejä pidemmälle ja antaa vegaaneille tilapäisen porttikiellon ravintolaan.

https://www.instagram.com/p/Br5fFM9gfEs/

Kyseessä oli perinteinen Tapaninpäivän metsästystapahtuma, jota vastustamaan kerääntyi ympäri maata myös protestoijia. Tieto pubin porttikiellosta levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa, jossa tapaus aiheutti kovasti keskustelua varsinkin aktivistien keskuudessa. Monet vegaanit ovat syyttäneet ravintolaa syrjinnästä.

Tilanne eteni lopulta siihen pisteeseen, että metsästäjien ja protestoijien välillä syntyi käsikähmää, jota rauhoittamaan tarvittiin poliisia. Tavallisesti The Dorset Pub tarjoilee myös vegaanista ruokaa, mutta metsästystapahtuman ajaksi heitä ei haluttu paikalle. Ravintolan omistava panimoyhtiö Harvey’s ilmoitti hyllyttäneensä toistaiseksi kyseisen ilmoituksen ravintolan oveen kiinnittäneen työntekijän.