Suomalaiskeksintö rauhoittaa kotona olevia koiria

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomissa suomalaiskodeissa jännitetään parhaillaan miten koirat pärjäävät kotona, kun ulkoa kantautuu ilotulitteiden ääniä. Monet koirat stressaavat kovasti jo ilman ilotulituksiakin, ja niille lemmikeille voi olla tulossa apua uudesta suomalaisesta startup-yrityksestä.

Digital Dogsitter on palvelu on verkkosovellus ja -palvelu, joka on tarkoitettu rauhoittamaan yksin olevia koiria. Palvelun toiminta perustuu omistajan oman äänen nauhoittamiseen ja soittamiseen äänileikkeinä koiralle sen ollessa yksin.

Digital Dogsitter on suunniteltu parantamaan koiran eroahdistus kokonaisuudessaan, eikä vain sen oireita. Sovellus tallentaa koiran tekemisiä ja muun muassa melutasoa, jota voidaan tarkastella sovelluksen kautta etänä. Palvelu tarjoaa suomalaisille nyt myös ilmaisen kokeilujakson.