Disney myy alkoholisorbettia – enemmän alkoholia kuin viinilasillisessa

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme aiemmin kertoneet miten maailmalla on tullut myyntiin monenlaisia alkoholituotteita, joista osa on ollut muun muassa jäädytettyä alkoholisorbetteja. Nyt hieman yllättäen myös Walt Disney World on ottanut myyntiin Buzz Pop Cocktails -tuotteen, jossa on kaiken lisäksi odottamattoman paljon alkoholia.

Buzz Pop Cocktailsit nousivat otsikoihin aiemmin, kun selvisi, että yhdessä sorbettiherkussa on enemmän alkoholia kuin pienessä viinilasillisessa. Tuotteita on nyt tullut myyntiin elämyspuiston Paddlefish-ravintolaan useina eri makuina, joita ovat muun muassa mango-passionhedelmä ja sitruunamartini.

Aika näyttää tuleeko sorbeteista Disneyn puistossa vierailevien vanhempien hittituote. Jatkossa paikalla nähdään aikaisempaa useampia vanhempia nauttimassa jäädytetyistä herkuista. Walt Disney World on toki aiemminkin tarjoillut alkoholia siinä missä mikä tahansa muukin huvipuisto.