Julkkisten erot järkyttivät 2018 – karu lista julkaistiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkkistähtien fanit ovat usein kiintyneitä tiettyihin julkkiksiin ja heidän elämäänsä. Esimerkiksi jotkut julkkisparit saattavat nousta idolisoinnin kohteeksi ulkoa päin upean suhteensa myötä. Aina kaikki ei kuitenkaan pinnan alla ole niin upeaa kuin miltä ulospäin saattaa näyttää.

Aiheesta inspiroituneena Nicki Swift on nyt koonnut yhteen julkkispareja, joiden eroaminen shokeerasi tänä vuonna lukuisia ihmisiä.

Esimerkiksi näyttelijäpariskunta Jenna Dewanin ja Channing Tatumin ero oli monelle järkytys, sillä he vaikuttivat olevan erittäin idyllinen aviopari. Samanlaiseen ratkaisuun suhteensa suhteen ovat tänä vuonna päätyneet muun muassa Jennifer Aniston ja Justin Theroux, Ariana Grande ja Pete Davidson sekä John Cena ja Nikki Bella.