Kendall Jenner pakkasessa seksikkäissä bikineissä: ”Vi**u että on kylmä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien maailmanvalloitus jatkuu edelleen vahvana, sillä vuoden aikana eniten tienannut huippumalli oli vuonna 2018 Kardashianien perheen Kendall Jenner. Kendall tienasi kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana peräti 22,5 miljoonaa dollaria.

View this post on Instagram

fuck it’s cold

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

23-vuotiaan Kardashianit-tähden rahallinen menestys on talouslehti Forbesin mukaan pitkälti hänen solmimiensa yhteistyösopimusten ansiosta. Kendall on tehnyt yhteistyötä muun muassa Adidaksen, Calvin Kleinin ja Estee Lauderin kanssa.

Nyt Kendall nähdään poseeraamassa Instagram-kuvassaan bikineissä talvipakkasessa. Hänellä on bikinien lisäksi vain karvahattu päässään ja talvikengät jalassaan. Kuvatekstissä Jenner toteaa, että kylmä on.