Mies teki amputoidusta jalastaan ruokaa – syötti ystävilleen

Ohhoh! · Stara.fi

Kannibalismi on asia, joka etoo valtaosaa ihmisistä. Tuskin kukaan terve ihminen haluaisi syödä toisen ihmisen paloja, mutta nyt sosiaalisessa mediassa leviää poikkeuksellisen raju tarina erään miehen tapauksesta.

Nimimerkki IncrediblyShinyShart väitää nimittäin Reddit-palvelussa syöttäneensä jalkansa ystävilleen. Kertomansa mukaan hänen jalkansa jouduttiin amputoimaan moottoripyörällä tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Mies kertoo saaneensa lääkäriltä luvan pitää irrotettu jalkansa omanaan, jolloin hän oli saanut erittäin makaaberin idean.

Kertomuksen mukaan 10. heinäkuuta 2016 mies kutsui kymmenen ystäväänsä ruokailemaan luokseen. Tarjolla oli varsinaisten ruokien lisäksi myös miehen omasta pakastetusta jalasta tehtyä fajitasta. Yhdysvalloissa laki ei kiellä ihmislihan syöntiä Idahon osavaltiota lukuunottamatta. Todistaakseen tekonsa mies otti sen eri vaiheista valokuvia todisteeksi.

Tapauksen paljastuttua Vice-verkkomedia otti mieheen yhteyttä ja teki hänestä kattavan haastattelun. Siinä mies kertoo miten onnistui saamaan jalkansa sairaalasta ja tekemään siitä ruokaa ystävilleen.