Netflix auttaa huijaamaan lapsia – vuoden vaihtumiseen 14 videota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa lapsiperheissä mennään yleensä nukkumaan lasten iästä riippuen noin iltaseitsemän ja iltayhdeksän välillä, mutta vuoden vaihtuminen tuottaa yleensä hieman päänvaivaa. Lapset nimittäin haluavat valvoa aikuisten tavoin vuoden vaihtumiseen saakka, mikä ei ole heidän unirytmilleen hyväksi.

Nyt suoratoistopalvelu Netflix on rientänyt apuun ja julkaissut vanhemmille neljätoista videota, joiden avulla vanhemmat voivat huijata lapsille vuoden vaihtumisen ajankohdan tyylikkäästi. Videoissa tutut suositut lasten hahmot juhlivat vuoden vaihtumista ja luonnollisesti mukana on myös lähtölaskenta uuteen vuoteen. Vuoden vaihtumista juhlivat ainakin Motown Magic, Super Monsters ja Larva.

Videon jälkeen lapset voivat mennä hyvillä mielin nukkumaan. Tilanne on kuitenkin aivan toinen perheissä, joissa lapset osaavat jo katsoa kellosta koska vuosi todella vaihtuu. Silloin Netflixin huijausvideot kannattaa jättää suosiolla väliin ja keksiä toisenlaisia ratkaisuja nukkumaan menolle.